Diensten

Versterk je werkgeversmerk en vind topkandidaten met effectieve recruitment marketing.

Recruitment Marketing: Dé Impuls Voor Jouw Wervingsproces

Recruitment marketing is het opzetten en beheren van doelgerichte wervingscampagnes op jouw social media-platforms. Door te begrijpen wie je zoekt en wat je organisatie uniek maakt, ontwikkelen we op maat gemaakte campagnes met boeiende content. We maken gebruik van geavanceerde targetingmogelijkheden om je vacature(s) precies bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen. Met voortdurende analyse en optimalisatie halen we het maximale resultaat uit ieder budget.

wervingscampagne

Wervingscampagnes

Teampromote geeft je wervingsproces een boost met krachtige online recruitment campagnes. Deze worden afhankelijk van de vacature en gewenste medewerker op een social media kanaal zoals Facebook of Instagram geplaatst. Op deze kanalen kan gedetailleerd en geheel naar jouw wens gesegmenteerd worden. Hiermee komt je vacature onder de aandacht bij talent die je met traditionele recruitmentmiddelen niet altijd kan bereiken.

Wervingscampagnes en doorlopende recruitment marketing

Naast het voeren van enkele wervingscampagnes, werken we we ook aan doorlopende recruitment marketing, in de vorm van een altijd opzegbare maandelijkse samenwerking. Hierin werken we aan het opzetten en uitvoeren van een gehele online recruitment marketing strategie voor onze partners. Denk hierbij aan het voeren van brede doorlopende campagnes voor één of meerdere vacatures, het onderhouden van de employer branding op social media of het projectmatig werken aan speciale opdrachten. Benieuwd wat we hierin voor je kunnen betekenen? Neem eens contact op!

Informatiebrochure Teampromote

Kennismaken?

Binnenkort een keer virtueel koffie drinken? Laat het ons weten! Je ontvangt een informatiebrochure en we plannen zo snel mogelijk een meeting in.

Bedankt! We sturen je zo snel mogelijk de brochure toe.
Er is iets verkeerd gegaan met het versturen van je e-mail.

Hoe we kandidaten overtuigen

Hier ligt dé kracht van online recruitment marketing. Nadat mogelijke kandidaten interesse tonen in de vormvan een klik of een bepaalde kijktijd, krijgen ze vanaf dit contactmoment meerdere retrargeting advertenties te zien om ze te overtuigen om te solliciteren. We adverteren met gepersonaliseerde advertenties over bijvoorbeeld de functie en collega’s.

Marketing automation funnels

Verhoogde conversie met geoptimaliseerde landingspagina's

Minimaal even belangrijk als de campagne zelf: de landingspagina achter de campagnes waar we geïnteresseerde kandidaten omzetten in sollicitanten. Je wilt hierin eigenlijk niet om een cv en motivatiebrief vragen, omdat niemand deze klaar heeft staan als hij of zij op social media aan het scrollen is. Hierom bouwen we zelf landingspagina’s achter de campagnes. Deze landingspagina's bestaan meestal uit een voor mobiel geoptimaliseerde mini-website met hierachter een interactief sollicitatieformulier. Hierin komt de kandidaat meer te weten over jou als werkgever, en kom jij meer te weten over de kandidaat.

Recruitment marketing dashboard

Beheer sollicitanten in je eigen dashboard

Alle sollicitanten komen binnen in een geautomatiseerd realtime dashboard. Hierin kan je de status van iedere sollicitant beheren. In de persona's lees je alle antwoorden op de vragen die gesteld zijn op de landingspagina en kan je aantekeningen maken bij elke sollicitant.

Meer informatie?

We helpen je graag! Laat een berichtje achter en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug. Sneller antwoord op je vraag? Stuur ons even een appje via de Whatsapp button!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.